Taksitli Ticari Ek Hesap, müşterilerimizin sahip oldukları Ticari Ek Hesap (Kredili Ticari Mevduat Hesabı) kullanılabilir limitinin (Ticari Ek Hesap limit boşluğu) taksitlendirilmesine olanak sağlayan kredili ürünümüzdür.

İhtiyaç anında mevcut Ticari Ek Hesap kullanılabilir limitinizi aylık vade fırsatları ile taksitlendirerek, ilave bilgi ve belge temini veya sözleşme imzalanması gerekmeksizin kullanabilirsiniz. Borcunuzun tamamını tek seferde ödemek yerine, daha küçük tutarlı geri ödemeler yapma imkânına sahip olacaksınız.

Ticari Ek Hesap limitiniz dahilinde, dilediğiniz zaman 250.000 TL tutara kadar Taksitli Ticari Ek Hesap ürünümüzü kullanıp 18 aya varan vadelerle geri ödeyebilirsiniz.​

Taksitli Ticari Ek Hesaba Kim Başvurabilir?

KOBİ ve İşletme segmentinde yer alan, kullanılabilir Ticari Ek Hesap limit boşluğu bulunan ve nakit çekime açık Ticari Ek Hesap sahibi tüm ticari müşterilerimiz (Gerçek Kişi Tacir/Tüzel) bu ürünü kullanabileceklerdir.

Taksitli Ticari Ek Hesap Nasıl Açılır?

Mevcutta Ticari Ek Hesabınız varsa;​

İşCep ve İnternet Şube üzerinden başvuru yapıp kullanılabilir limitiniz dahilinde belirlenen tutarı taksitlendirebilirsiniz.

Mevcutta Ticari Ek Hesabınız yoksa;

Ticari Ek Hesap​ sayfasından, İşCep, İnternet Şube veya Şubelerimiz aracılığıyla Ticari Ek Hesap başvurusunda bulunabilir, Şubelerimiz aracılığıyla Ticari Ek Hesap limiti oluşturabilir, sonrasında İşCep ve İnternet Şube üzerinden Taksitli Ticari Ek Hesap başvurusu yapıp kullanılabilir limitiniz dahilinde belirlenen tutarı taksitlendirebilirsiniz.

Taksitli Ticari Ek Hesabımı Hangi Kanallardan Takip Edebilirim?

Taksitli Ticari Ek Hesaplarınıza ait limit, borç, limit boşluğu, faiz oranı bilgilerinizi İşCep Ticari ve Ticari İnternet Şubemizden görebilirsiniz.

Kullanım Sayısı ve Tutarları Ne Olabilir?
Taksitli Ticari Ek Hesap kullanımı mevcut Ticari Ek Hesap limiti içerisinde yapılır, ayrıca bir limit tahsisi yapılmaz.
Ticari Ek Hesabın gecikmede olması ve bağlı olduğu vadesiz TL hesabında bloke olması halinde Taksitli Ticari Ek Hesap kullanılamaz.Taksitli Ticari Ek Hesap asgari 1.000 TL tutarlı ve 2 ay vadeli olacak şekilde ödenebilir.​ 
Bir Ticari Ek Hesap kullanılabilir limiti içerisinde birden fazla Taksitli Ticari Ek Hesap kullanılabilir, her bir Taksitli Ticari Ek Hesap için ayrı ödeme planı oluşturulacaktır.
Taksitli Ticari Ek Hesaptan kullanılan tutar,  kullanılabilir Ticari Ek Hesap limitinden düşer.​

Taksitli Ticari Ek Hesap Borcu Nasıl Ödenir?

Taksitli Ticari Ek Hesabın taksit tarihi başvuru esnasında serbestçe belirlenebilmektedir. İlgili taksit tarihlerinde Taksitli Ticari Ek Hesabınıza ilişkin taksit tutarı otomatik olarak hesabınızdan tahsil edilecektir.

Her bir Taksitli Ticari Ek Hesap kullanımında, kullanım anındaki Ticari Ek Hesap akdi faizi geçerli olur.

Koleksiyona ekle

Koleksiyon yok

Burada daha önce oluşturduğunuz tüm koleksiyonları görebilirsiniz.