in , , , ,

2021 Güneş Gözlüğü Modelleri İle Tanışma Zamanı!

0

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yepyeni trendler, kıyafetler ve aksesuarlar demek… Güneş gözlükleri de hepimizin severek kullandığı aksesuarların başında geliyor. Peki, 2021 güneş gözlüğü modelleri nasıl olacak? 2021 güneş gözlüğü trendleri arasında neler öne çıkıyor? Şimdi 2021 güneş gözlüğü modelleri ile tanışma zamanı!

2021 Güneş Gözlüğü Modelleri

2021 aksesuar trendleri birer birer açıklanırken şimdi sıra 2021 güneş gözlüğü trendlerinde! 2021 güneş gözlüğü trendleri arasında farklı model ve stillerin öne çıktığını söylemek mümkün. Kemik çerçeveli güneş gözlükleri, metal çerçeveli güneş gözlükleri, kare güneş gözlükleri, köşeli güneş gözlükleri, sivri güneş gözlükleri arasında seçim yapmak oldukça zor olacak!

2021 Güneş Gözlüğü Trendleri

Geçtiğimiz yıllarda moda olan sivri kesimli cat eye güneş gözlükleri 2021’de yerini yavaş yavaş daha kare, dikdörtgen ve klasik modellere bırakıyor. Kar gözlüğü esintisi taşıyan geniş ve parlak güneş gözlükleri ise 2021’de moda olmayı sürdürüyor. 2021 güneş gözlükleri modasında altın rengi ince metal çerçeveler, şeffaf plastik görünümlü çerçeveler, kemik çerçeveler, iki renkli çerçeveler öne çıkıyor.

Yüz Tipine Göre Gözlük Seçimi

Güneş gözlüğü seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor diye merak ediyorsanız önceliği elbette giyim ve aksesuar stilinize vermeniz gerekiyor. Bir diğer önemli konu da elbette gözlüğün yüz şeklinize uygun olması… Kıyafetleri nasıl ki vücut tipimize göre seçiyorsak ve güneş gözlüklerini de yüz şeklimize göre seçmek önem taşıyor. Örneğin yuvarlak yüzler için daha çok köşeli, dikdörtgen ya da kare güneş gözlükleri doğru seçim olurken uzun yüzleri dengelemek için yuvarlak çerçeveli güneş gözlüklerini seçmek daha doğru bir seçim oluyor. Elbette ten renginiz de güneş gözlüğü seçiminde önemli bir kriter. Çok esmer biriyseniz kalın çerçeveli ve koyu camlı gözlükler yerine yüzünüzü daha aydınlık gösterecek minimal ve açık renkli çerçevelere yönelmeyi deneyebilirsiniz.

İçeriği Upperla!

İrem tarafından yazılmıştır

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Besinler Hangileri?

Soğuk Havalarda Cildi Korumanın Yolları