0
in ,

Kışa Özel Nail Art Fikirleri

Oje ve manikür stilleri de tıpkı kıyafet ve aksesuar modası gibi sezonlara göre değişiklik gösteriyor. Yaz aylarında pastel ve neon tonlarla renklenen tırnaklarımız sonbaharda turunculara, kırmızı, bordo ve toprak tonlarına bürünüyor, kışla birlikte kırmızılar, siyahlar ve yeni yıl temalı nail art uygulamaları öne çıkıyor. Kış bitmeden mutlaka denemeniz gereken evde yapabileceğiniz kışa özel nail art fikirleri galeride…

2021 Nail Art Trendleri

Evde yapabileceğiniz kışa özel nail art fikirleri söz konusu olduğunda elbette cümleye 2021 nail art trendleri ile başlamak gerekiyor. 2021’de tırnaklar alabildiğine renkli ve eğlenceli nail art uygulamalarıyla öne çıkacak. Mermer desenli tırnaklar, leopar desenli tırnaklar, puantiyeli tırnaklar, göz figürlü tırnaklar ve ışıltılı tırnaklar öne çıkarken renk olarak toprak tonları, kızıla çalan turuncu tonlar, soğuk gri ve beyazlar, çini mavileri ve sarılar sık sık karşımıza çıkacak.

2021 Nail Art Modelleri

2021nail art modelleri incelendiğinde hem profesyonel dokunuşların hem de daha basit uygulamaların moda olacağını görüyoruz. 2021 nail art modelleri arasında badem tırnaklar öne çıkarken artık çok uzun tırnaklarla vedalaşıyoruz. Orta uzunluktaki tırnakları küt yerine daha oval ve badem kesimlerle kullanıyoruz. 2021 nail art modelleri arasında karantinada evde kendi imkanlarımızla yapabileceğimiz oldukça kolay uygulalar da öne çıkıyor.

Kışa Özel Nail Art Modelleri

Kış sezonunda nail art uygulaması yapacaksanız çam ağaçlarından, noel baba şapkalarından, minik hediye kutusu şekillerinden yararlanmanız oldukça şık bir seçim olacaktır. Kırmızı, yeşil, bordo kadar altın sarısı, gümüş grisi, simli ve metalik ojeler de kış aylarında tercih edilebilir.

Evde Nail Art Yapılır mı?

Pandemi nedeniyle zamanımızın çoğunu evde geçiriyor, kalabalık ortamlara ya da kuaförlere gitmeye ise mesafeli yaklaşıyoruz. Bu durumda evde manikür yapmak, evde oje sürmek, evde nail art yapmak fikirleri aklımıza geliyor. Zor olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, internetten sipariş edebileceğiniz stickerları kullanabilir ya da ince fırçalarla basit denemelere başlayabilirsiniz. Göreceksiniz ki hiç de zor olmayacak!

İçeriği Upperla!

hipinup tarafından yazılmıştır

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Karantinada Kilo Almamak İçin Ne Yapılmalı?

Evinizi 2021’e Hazırlayın: Yılbaşı Dekorasyon Fikirleri